Crap la cuptor

Detalii

Porti 6
Timp 45

Descriere crap la cuptor

se ia un crap de 2,5 kg se curata bine si se despica pe spate fara ai taia burta .se freaca bine cu un amestec optinut din sare piper cimbru si ulei se unge tava cu ulei si se aseaza pestele cu pielita in jos se cresteaza si se impaneaza cu usturoi se adauga cateva feli de lamaie si se da la cuptor pana cand se albeste carnea. intre timp se pregateste un sos din pasta de tomate usturoi foi de dafin ardei iute cimbru patrunjel sare piper .cand carnea sa albit se adauga sosul si se lasa sa fiarba pana cand capata consistenta cand este aproape gata se adauga vinul doua trei clocote si poftaaaa buuuuna...

Ingrediente reteta

  • crap 1 bucati
  • usturoi 1 bucati
  • dafin 2 bucati
  • pasta de tomate 150 grame
  • cimbru 1 linguri
  • sare piper 1 linguri
  • ardei iute 1 bucati
  • ulei 150 grame
  • vin demidulce 150 grame
  • patrunjel 1 bucati
  • lamaie 1 bucati

crap la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii