Crap la cuptor 3

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere crap la cuptor 3

ingrediente:
Crap 1-1.5kg, ulei 125g, bulion 100g, usturoi 25g, rosii 1kg,
lamaie 100g, vin alb 200ml, piper, sare.
mod de preparare:
Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu
usturoiul.Se aseaza intr-o tava cu ulei, in care s-a pus o bucata
de pergament de dimensiuni potrivite pentru ca pestele sa nu se
prinda de tava, se toarna pe deasupra bulionul subtiat cu apa si
mujdeiul de usturoi si se da la cuptor, stropindu-se din can in cand
cu sosul format.Cand este aproape gata, se aseaza feliile de lamaie
peste peste, iar de jur imprejur se aseaza rosiile.Se toarna vinul si
se da vasul la cuptor din nou pentru inca 10 minute.

Ingrediente reteta

  • crap la cuptor 3000 grame
  • crap la cuptor 3 3000 grame

crap la cuptor 3 : 7 comentarii

  • multumesc, la fel si tie.

  • in spania trebuie gps,afisaj electronic,15 rulmenti,patru asistenti(mai la stinga,mai la dreapta,2cm mai in spate),......nu veniti "voi"cu tehnica de asta de ultima "generatie",(foarte simpla si foarte eficienta,de 1 euro).....daca nu costa 199.9 euro ,nu e buna.........@baracuda felicitari!!!!super tare,"smecheria",eu foloseam plumbul pe fir,si numaram metri,(asa cum zice si vladimirionoca)....fire intinse!!!

  • cand esti in barca iei o lanseta cu montura de fund si lasi montura in apa sa se scufunde pana atinge fundul apei apoi incepi sa recuperezi numarand cate rotatii a facut coarba(bratul) mulinetei pana ajunge montura la suprafata apei.apoi masori cati centimetri de fir se recupereaza la o rotatie.inmultind numarul de centimetri cu numarul de rotatii obtii adincimea apei.

  • simplu si ingenios!

  • inca ceva.stai sa vezi ce nota primesti de la teoelromul nostru din spania,ca nu se stie.........oricum va fi o parere de profesor.

  • ttrebuie incercat la colibita acolo cam sti tu pe unde

  • interesant si ieftin. o sa incerc si eu o chestie de asta.