Crap la cuptor cu sos

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere crap la cuptor cu sos

Se curata ,se spala si se portioneaza crapul,se sareaza feliile, se ung cu ulei si se aseaza in tava bandajata cu ulei,dupa care se pun in cuptorul incins,unde se coc pana se rumenesc.
Se piseaza usturoiul se adauga miezul de paine ,inmuiat in laptesi stors bine,apoi miezul de nuca macinat. Se amesteca si la fel ca la maionezaes adauga putin ulei,apoi se gusta continutul msi se pune zeama de lamaie,piper si sare,dupa gust.
Cand este gata,pestele se scoate pe un platou,sosul se serveste alaturi in sosiera sau direct pe preparat.

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • paine alba 150 grame
  • miez de nuca 100 grame
  • usturoi (o jumatate de capatana) 1 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • sare 15 grame
  • ulei 200 mililitri

crap la cuptor cu sos : 0 comentarii

Nu exista comentarii