Crap la protap

Detalii

Porti 6
Timp 40

Descriere crap la protap

Se despica crapul si se fixeaza pe niste betisoare
(se trec betisoarele prin el pe lungime).
Se pune intr-o tava de aragaz, unsa cu ulei si boia dulce.
Se da la cuptor si cand incepe sa sfaraie se pune deasupra usturoiul
tocat fin si vinul. Dupa ce s-a fript pe trei sferturi se da sare si
piper dupa gust.
Se stropeste mereu cu sosul format din ulei, vin si usturoi, cand
este gata se serveste fierbinte

Ingrediente reteta

  • crap 1500 grame
  • usturoi 1 bucati
  • vin 100 mililitri
  • ulei 100 mililitri
  • boia dulce 20 grame
  • sare 1 linguri
  • piper 1 linguri

crap la protap : 6 comentarii

  • am publicat iar, pozele trimise catre admin nu au mai fost puse in articol, asa ca am fost nevoit sa il uploadez iar. drept este ca nici textul lipsa nu l-am trimis adminului asa ca .... este oarecum indreptatit delay-ul ;)

  • mersi mult :)

  • am trimis la admin restul. nu stiu de ce s-a pierdut pe drum jumatate din articol.
    o sa incerc sa uploadez iar articolul zilele astea.

  • asa brusc se termina articolul ???
    ma intereseaza subiectul de aceea astept continuarea

  • din pacate doar astea erau in material, daca mai sunt altele te rog da-mi email cu ele si eventual cu textele aferente.

  • intrebare catre admin: nu erau mai multe poze in articol? eu asa tin minte parca...