Crap la tigaie

Detalii

Porti 6
Timp 40

Descriere crap la tigaie

Pestele curatat de solzi, spalat bine si taiat in felii se sareaza si se pune la rece o
jumatate de ora, dupa care se trece prin faina si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei
incins. Cand se scot bucatile de crap se mai pune ulei in tigaie si se face rantas cu o
ligura de faina. Rosiile se storc, iar zeama lor se amesteca impreuna cu otetul si se
pune in tigaia de pe foc. Se potriveste sosul de condimente, se pun morcovii taiati
rondele si se lasa sa fiarba pana cand se ingroasa sosul si se inmoaie morcovii.
Sosul se trece prin strecuratoare si se pune peste bucatile prajite de peste.

Ingrediente reteta

  • crap 2000 grame
  • faina alba 150 grame
  • rosii 2000 grame
  • morcov 3 bucati
  • lamaie 2 bucati
  • otet 2 linguri
  • sare 1 linguri

crap la tigaie : 0 comentarii

Nu exista comentarii