Crap rasol cu garnitura de legume

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere crap rasol cu garnitura de legume

morcovi,radacini de patrunjel,1 ceapa,cartofi(toate taiate rondele),câteva boabe de piper, sare, Se pun la fiert într-un vas corespunzator(care sa cuprinda pestele).Când sunt aproape fierte,se adauga puþin oþet sau zeama de lamâie si pestele,care trebuie sa fie acoperit cu lichid si se continua fierberea pâna ce pestele este bine fiert(dar sa nu se sfarâme zarzavatul). Se serveste cald, sau mai bine rece,când se adauga felii de lamâie si puþin ulei.

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • lamaie 1 bucati
  • ulei 150 mililitri

crap rasol cu garnitura de legume : 1 comentarii

  • cititi si voi articolul,daca nu ati cunoaste aceasta metoda ati intelege ceva???