Crap umplut cu ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere crap umplut cu ciuperci

Se curata crapul si se sareaza. Se prajeste usor in unt o ceapa taiata marunt. Se amesteca cu painea muiata in lapte si stoarsa, cu patrunjelul tocat si ciupercile curatite, tiate marunt si inabusite in unt. Se adauga un ou intreg si un galbenus sare si piper. Se umple crapul pe la burta si se coase cu 2-3 impunsaturi. Se aseaza intro tava, cu o lingura de unt si putina apa cu sare. Se da la cuptor si se unge din cand in cang cu zeama din tava. Se tine cca. O ora la foc potrivit si se serveste.

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • feli paine 2 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • ciuperci 150 grame
  • ou 1 bucati
  • galbenus 1 bucati
  • unt 3 linguri
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • patrunjel verde 5 grame

crap umplut cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii