Crema de peste cu hrean

Detalii

Porti 4
Timp 150

Descriere crema de peste cu hrean

Tocam ceapa, taiem cuburi sfecla si marul. Adaugam peste otet, vin, zahar si 2 linguri suc de lamaie. Lasam la marinat 30 min.
Amestecul de sfecla se toarna intr-o oala si se lasa la fiert 20 min. Saram si piperam. Lasam la racit.
Dezosam pestele si pasam carnea cu 2 linguri suc de lamaie si smantana.
Se rade hreanul si se adauga in crema de peste.
Piperam si dam la frigider 2 ore.
Este o reteta care se poate servi ca aperitiv
Adaugam patrunjelul in compozitia de sfecla.
Se serveste cu crema de peste.

Ingrediente reteta

  • ceapa 2 bucati
  • sfecla rosie 400 grame
  • mar 1 bucati
  • otet 4 linguri
  • vin 50 mililitri
  • zahar 4 linguri
  • zeama de lamaie 4 linguri
  • file de macrou afumat 400 grame
  • smantana 200 mililitri
  • patrunjel tocat 2 linguri
  • radacina hrean de 4 cm 1 bucati

crema de peste cu hrean : 0 comentarii

Nu exista comentarii