Pescuit Mania , pescuitul sportiv in Romania | Pescuit Mania - Contact Inscriere
Cont utilizator
User:
Parola:
Retine datele
Am uitat parola

Detalii despre Delta Dunarii

Pescuit Delta Dunarii

Delta Dunarii, este un paradis al naturii fiind cea mai mare intindere de stuf din lume.

Una din marile bogatii ale deltei este fondul piscicol, reprezentat de peste 100 specii cum ar fi: crapul, somnul, avatul, platica, stiuca, babusca, rosioara, caracuda, morun, nisetru, cega, pastruga, viza (Acipenseridae sturio, un peste rar intalnit in apele noastre ). In lacurile deltei intalnim labanul, salaul, stiuca, chefalul, bibanul, carasul.

La punctele de varsare in mare se pot intalni hamsiile, sardelele, amurul alb, tiparul, calcanul, sanger.

Pesti migreaza din baltile deltei in Dunare si invers pentru hranire si reproducere.

Cele 3 brate ale dunari; Chilia, Sulina si Sfantu Gheorghe ofera si ele atractii in special pt amatorii de pescuit. Canalele ce leaga cele 3 brate sunt mediul propice pentru pescuitul sportiv si recreativ. Exista cateva locuri foarte renumite pentru pescuitul la crap, somn cum ar fi: Mila 23, Murghiol, Jurilovca etc.

An de an Delta dunarii atrage tot mai multi pescari, zona dezvoltandu-se si din punct de vedere turistic. S-a dezvoltat turismul rural acesta asigurand locuri de cazare in vile, case,hoteluri si pontoane plutitoare. De asemenea sa dezvoltat si pescuitul sportiv recreativ organizat de diverse agentii de pescuit si turism. Transportul pe dunare si in delta este foarte bine reprezentat printr-o paleta varianta de ambarcatiuni de diferite marimi si capacitati. Acestea circula regulat dupa orare bine stabilite insa exista si ambarcatiun care pot fi si inchiriate in avans.

Nu ezita sa vizitezi si tu macar o data Delta dunarii un loc mirific de care trebuie sa avem grija cu toti.

propune un loc pescuit

propune captura

Cazare, pescuit, croaziere in delta dunarii - hotelurile plutitoare Anastasia

Ghid Delta Dunarii

Delta Dunarii discuti in forum

Alte locuri de pescuit