File de peste cu ceapa verde

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere file de peste cu ceapa verde

Se fierb cartofii si se curata de coaja. Se-ncinge cuptorul la 180gr.
Se spala fileurile de peste si se zvanta cu hartie absorbanta. Se curata ceapa, se spala si se taie bucatele, cartofii fierti se taie cubulete, iar ardeii iuti, spalati si curatati de seminte, se taie in doua (pe lung).
Se incinge jumatate din cantitatea de ulei intr-o tigaie mare si se prajesc in el fileurile de peste - la foc iute - pe ambele parti, dupa care se dau la cuptor 7-8 minute sa se patrunda.
In restul de ulei se rumenesc cartofii, ceapa si ardeii iuti, se sareaza, se pipereaza si se aseaza pe farfuriile incinse. Se scot fileurile de peste din cuptor, se pun cate 2 pe fiecare farfurie si se servesc imediat.

Ingrediente reteta

  • file de peste 800 grame
  • cartofi 4 bucati
  • ceapa verde 4 bucati
  • ardei iute mic 4 bucati

file de peste cu ceapa verde : 0 comentarii

Nu exista comentarii