File de peste cu praz

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere file de peste cu praz

Spalati fileurile de peste, le puneti pe un servet absorbant, apoi pe o farfurie. Bateti bine ouale cu furculita, le amestecati bine cu laptele dulce, faina, sarea si piperul dupa gust. Treceti fileurile de peste prin acest amestec si le prajiti in ulei incins. Le scoateti cu o spumiera, le puneti pe un platou si le dati deoparte. Spalati verzele, le tocati marunt si le puneti intr-un castron. Adaugati otetul, 2 linguri de ulei, sare si piper, dupa gust. Amestecati totul, acoperiti cu un capac si le puneti in frigider pentru 30 de minute. Curatati prazul de foile vestede, le spalati si le taiati in rondele subtiri. Scoateti salata de varza din frigider, adaugati rondelele de praz si putin marar tocat. Amestecati si serviti alaturi de fileurile de peste calde.

Ingrediente reteta

  • file de peste 4 bucati
  • varza rosie 2 bucati
  • praz 1 bucati
  • oua 2 bucati
  • faina 3 linguri
  • lapte 100 mililitri
  • otet 3 linguri

file de peste cu praz : 0 comentarii

Nu exista comentarii