File de salau pane

Detalii

Porti 2
Timp 20

Descriere file de salau pane

Se spala bine cartofii si, fara a-i curata de coaja se coc in cuptor.Se presara fileurile de peste cu sare si piper, se trec prin faina, prin ouale batute, dupa care prin pesmetul amestecat cu boiaua si cu parmezanul razuit. Se prajesc in uleiul incins pana cand se rumenesc pe ambele parti , apoi se scot pe servetele.
Puneti la foc sosul de rosii , o lingura de ulei si maghiranul. Dupa ce da 2-3 clocote se ia de pe foc. Serviti fileurile de salau calde, cu cartofi curatati de coaja si stropiti cu sosul de rosii.

Ingrediente reteta

  • file de salau 4 bucati
  • cartofi mari 4 bucati
  • faina alba 100 grame
  • pesmet 150 grame
  • oua 2 bucati
  • parmezan 50 grame
  • sos de rosii 150 mililitri
  • ulei 250 mililitri

file de salau pane : 0 comentarii

Nu exista comentarii