Fileuri de salau

Detalii

Porti 4
Timp 4

Descriere fileuri de salau

Curatam pestele.Ii taiem capul si coada si-l desfacem drept in doua,in lungime.Apoi il curatam de piele,ii scoatem sira spinarii,bagand de seama sa nu ramana nici un os.Carnea astfel pregatita o punem sa marineze intr-un castron cu otet,untdelemn, tarhon, foi de dafin ,sare si piper.Dupa 2-3 ore o scoatem si dupa ce o scurgem bine de marinata,o dam prin faina,apoi prin ou si pesmet si o prajim in unt firbinte.Ogarnisim cu felii de lamaie si patrunjel verde.Oservim cu sos de rosii sau cu sos de mustar.La fel pot fi facute fileuri de stiuca.Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • salau 2000 grame
  • otet 100 mililitri
  • untdelemn 100 grame
  • tarhon uscat 1 bucati
  • foi de dafin 3 bucati
  • piper si sare 20 grame
  • faina 100 grame
  • oua 2 linguri
  • pesmet 100 grame
  • unt 100 grame
  • lamaie 1 bucati

fileuri de salau : 2 comentarii

  • sal scorpion(si eu sunt din aceeasi zodie)super materialul. felicitari. stii ceva de concursul din martie, de unde se pot ridica premiile?
    mersi, fir intins!

  • bravo!nota 10!