Loc natural Bazinul Mic

Tulcea / Sulina
Share

Descriere - Loc natural Bazinul Mic

Bazin dreptunghiular 250 x 70 metri, cu iesire la Dunare , momentan "al nimanui". Adancime intre 1 si 2 metri. destinat ca loc de acostare barci si salupe mici , ale localnicilor.

CARACTERISTICA: In perioadele cand Dunarea vine tulbure, (ploi abundente prin tara) pestele mare respira greu si se refugiaza in lacurilr/ghiolurile imediat invecinate, cu apa limpede, cum este Bazinul Mare....in momentele alea , musca de rupe! .. altfel se prezinta JALNIC!!!
Unii impatimiti, care au nimerit intr-o astfel de perioada au prins si 20-30 kg la zi , dar in prezent , nostalgici , ei dau ca'n galeata si mai atrag si alte victime...
Frecventa cu care barcile cu motor intra sau ies din bazin este cam 1 la 10-15 minute , incepand de la 6:30 si pana dupa 10:30 seara. Desi exista indicatoare "reducerea vitezei" si " interzis producerea de valuri" , diversii nespalati cu moace abrutizate de bautura , trec cu "full gas" , unii doar ies pana la Dunare si se intorc imediat , producand valuri ce arunca pe mal puietul de peste ce sta la marginea apei si produc un zgomot infernal in apa. Pestele (care o mai fi , in timpul zilei sta ascuns in "transei". L-am intrebat pe unu de ce face "turul" cu barca si mi-a zis ca "se uita de client" adica ar fi vrut ca vreunul dintre cei care-l vedeau cat este el de "performant" cu troaca motorizata sa-l "ceara" cu chirie pt 200-300 lei/zi!!@!

Traseul pana la Loc natural Bazinul Mic

Diametral opus cu portul Sulinei , chiar la marginea "orasului"

Nu exista regulement pentru

Loc natural Bazinul Mic

Taxe 2024 Loc natural Bazinul Mic

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Loc natural Bazinul Mic

Poze Loc natural Bazinul Mic

    Nu exista imagini asociate

Capturi Loc natural Bazinul Mic

    Nu exista capturi asociate

Loc natural Bazinul Mic : 0 comentarii

Nu exista comentarii