Macrou afumat

Detalii

Porti 20
Timp 72

Descriere macrou afumat

Se curata pestele , se spala si se lasa sa se scurga . Dupa scurgere se sareaza si se condimenteaza si se lasa cam 2 zile sa-si ia gustul si sa fie patruns de arome .Dupa aceia se scoate si se pune la zvantat . Se lasa cam o zi . Dupa aceasta se iau pestii si se aseaza pa sarme care se pun in locul de afumare . Atentie nu se forteaza se topesc ci trebuie incet si aerul sau mai bine zis fumul sa ajunga cald nu fierbinte . Se foloseste lemn de brad sau salcie pentru miros .Se lasa la afumat pana devine aramiu si incepe sa se scurga grasime . Se dau jos si se servesc reci , merge si cald dar mai bun rece , cu ceva garnitura , eu il mananc cu ceapa sau lamaie . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • macrou 10 bucati
  • sare 100 grame
  • condiment - plic 2 bucati

macrou afumat : 0 comentarii

Nu exista comentarii