Mancare de crap

Detalii

Porti 4
Timp 3

Descriere mancare de crap

Curatam pestele de solzi il golim si il taiem bucati.Pana pregatim restul,il lasam sa stea in sare.Intr-o cratita punem untul si o asezam la foc cu arpagicul,curatat si oparit.Cand incepe arpagicul sa se ingalbeneasca,punem faina si amestecam pe foc vreo 10 min..Adaugam vinul rosu patrunjelul frunzele de dafin si cateii de usturoi.Lasm sa fiarba acoperit un sfert de ora.Adaugam coniacul si lasam sa fiarba inabusit pana cand e gata.Il servim cald cu crutoane de paine prajita in unt.Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • sare 10 grame
  • unt 100 grame
  • fire de arpagic 20 bucati
  • faina 100 grame
  • vin rosu 250 mililitri
  • patrunjel verde 1 bucati
  • frunza de dafin 3 bucati
  • catei de usturoi 4 bucati
  • coniac 25 grame
  • paine 6 bucati

mancare de crap : 1 comentarii

  • imi place articolul tau...e bun pentru noi "incepatorii",pentru ca toata viata invatam ceva nou si nimeni nu le stie pe toate....