Mic dejun cu oua si pasta de peste

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere mic dejun cu oua si pasta de peste

Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor).
Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul de la alt ou fiert (pastrati un albus si un ou fiert intreg). Mixati cateva secunde, adaugati maioneza (pastrati o lingura), smantana, ceapa si ardeiul tocat, sare, piper dupa gust si amestecati cu o lingurita.
Incepeti sa aranjati platoul cu feliutele de branza si salam, puneti in mijloc 2-3 linguri de pasta de peste, asezati langa cele doua jumatati de ou umplute cu pasta, oul fiert taiat felii, castraveciorii feliati, masline. Garnisiti cu maioneza ramasa si feliute de ardei rosu.
Puneti pasta de peste ramasa intr-un castronel si decorati-o cu feliute de castraveti si ardei rosu. Puteti sa faceti sandwitchuri delicioase direct la masa.
Un mic dejun foarte gustos, aspectuos, consistent, dar si un aperitiv minunat sau chiar o cina pentru doua persoane.

Ingrediente reteta

  • conserva peste in ulei 1 bucati
  • oua 4 bucati
  • smantana 2 linguri
  • ceapa 1 bucati
  • ardei rosu 1 bucati
  • crastavete murat 2 bucati
  • masline 4 bucati
  • ulei masline 10 mililitri
  • lamaie 1 bucati
  • mustar 1 linguri
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame

mic dejun cu oua si pasta de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii