Musaca de peste

Detalii

Porti 5
Timp 30

Descriere musaca de peste

Se trece pestele prin masina de tocat apoi se amesteca cu putina faina alba cu sare , usturoiul pisat , patrunjelul si mararul taiat marunt se amesteca bine si apoi se adauga 1 ou ca sa se lege amestecul . Se curata cartofii si se taie rondele , iar faina alba se amesteca cu putina sare cu putin unt si oul pana se obtine un aluat care se poate turna usor cu cratita . Se ia o tava de cozonac si se unge cu restul de unt se toarna atat cat sa copere fundul cratitei aluat si apoi se aseaza cate un strat de cartofi apoi amestecul de peste si tot asa pana se termina amestecul si cartofii . Peste tot aranjamentul se toarna restul de aluat si daca a mai ramas ceva ou dati cu el pe coca . Se pune la cuptor incins cam 20 minute . Se scoate si se serveste cald sau rece cu muraturi sau altceve acru . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • peste dezosat 300 grame
  • usturoi catei 5 bucati
  • faina alba cana 250 gr 2 bucati
  • cartofi 4 bucati
  • unt 20 grame
  • patrunjel si marar verde - frunze 10 bucati
  • sare 30 grame
  • ou 2 bucati

musaca de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii