nade simple si eficiente

Nade si momeli
Share
deschid acest topic sa zica fiecare o nada simpla si eficienta.dupa cum vedeti pe unii ajuta foarte mult.dar simpla nu incepeti cu teorii interminabile.hai baieti, dati si voi ceva din casa!!:)))

nade simple si eficiente : 12 comentarii

  • cei cu forumul asta, ca a luat-o razna de tot:(((

  • relatii la 0760.09.19.38 sau pe www.nutritie-animale.ro
    vindem la cele mai bune preturi faina de peste relatii la tel 0760.09.19.38 sau pe www.nutritie-animale.ro
    distribuim in toata tara

  • copilu (daniel_sim),vrei sa te injure lumea? bafta sa ai tu,informeaza-te,da?

  • 12345678910

  • deci se gaseste si in magazin.cel despre care vorbesc eu, v-am spus il fac la cineva si imi pune ce vreau eu, adica ce am spus mai sus. marius exact cum spune atu, il poti ingloba in mamaliga sau il legi cu faina alba.

  • acest concentrat de care vorbiti , il procurati de la magazinele de profil ( pentru pui de gaina de 1 luna ), contine faina de peste , srot de floarea soarelui concentrat de pui , srot de soia si malai. procentajul , il stie vanzatorul. il poti folosi ca atare , inglobat in mamaliga , sau , de ce nu , faci din el o mamaliga. l-am folosit in ambele moduri , multumitor chiar si pe dunare.

  • aline am ancercat si eu anul trecut dar trebuie un pic de aditiv alfel nu se leaga bulgari la contactul cu ap se spargeau ce am prins la aceasta nada a fost oblete platicuta scobarel babusca apropo buna idee cu topicul szilveszter spor la nade sa aveti

  • o alta nada simpla pe care am descoperit-o la cineva la siret: pasat pentru pui de gaina. contine, porumb spart, grau, orzoaica, srot si soia toate macinate. nu stiu daca se gaseste amestecul in magazine. eu il procur de la un mic intrprinzator dintr-un sat care are o moara. banuiesc ca o veti gasi si voi la fel. se umzeste pana la omogenizare si se pot adauga diversi atractanti. eu am folosit miere naturala si aroma de capsuni.

  • uite ca merge asa incetisor, ma bucur ca lumea intelege ca unora aceste informatii sunt extrem de
    valoroase.bravo!! asteptam si pe altii:)))
    ps:cei care sunt la inceput sa stiti ca aceste info se aduna foarte greu si in timp ,cu multe zile pierdute pe balta.deci, cascati ochii!!!


  • -floarea soarelui 1kg
    -canepa 1kg
    se prajesc impreuna, se macina si se pun pe momitor , amestecate cu mamaliga.


    porumb amestecat in mamaligi consistente , din malai nu tocmai fin, la fierbere adaugandu-se srot de floarea soarelui , pesmet , biscuiti vanilati , proaspat macinati. dupa racire , la framantat se adauga lapte praf , alune crude proaspat macinate , bucati mici de rama , halva si feromoni de crap. in momeala , se poate pune si sensas de capsuni.


    reteta de boilies de pe site-ul berkley fising(bune de crap si somn , spun ei )

    se amesteca o cana faina , o ceasca malai si o lingurita de zahar , intr-un castron. dintr-un litru de apa , se ia cat e necesar sa se faca un aluat tare. se ruleaza aluatul in bile de 1,5 - 2,5 cm diametru. restul de apa , se amesteca cu o ceasca de melasa , aromatizant ( usturoi , anason , lemn dulce , gelatina de capsuni )se pune vasul pe foc si la fierbere se adauga bilele , lasandu-le la fiert , 2-3 minute.


    fir intins !