Pasta de peste

Detalii

Porti 20
Timp 6

Descriere pasta de peste

Se caleste ceapa si morcovul intr-un litru de ulei,se fierbe pestele si se arunca oasele mari,restul se da prin masina de tocat. Tot prin masina de tocat se da si gogosarii curatati de miez si taiati marunt.Se amesteca cu ceapa si morcovul si se lasa la foc mic pana se elimina toata apa.Amestecul se lasa la racit un pic si apoi se toarna cald in borcane,dupa care se da la bain-mare.Va asigur ca va veti linge pe degete.E o reteta pe care o urmaresc de cativa ani de la un pescar mai in varsta si secretos.Abia azi cateva pahare de cotnari i-a dezlegat limba.Abia astept poimaine a ma duc la pescuit(cu el) si apoi sa fac reteta!

Ingrediente reteta

  • gogosari 5000 grame
  • peste 5000 grame
  • morcov 1500 grame
  • ceapa 1500 grame
  • ulei 1000 mililitri

pasta de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii