Pasta din peste sarat sau afumat

Detalii

Porti 6
Timp 30

Descriere pasta din peste sarat sau afumat

Pestele se desareaza in apa rece circa 8 ore sau de seara pina dimineata, apoi i se scoate pielea.Carnea, curatata de oase, se trece prin masina de tocat de 2-3 ori, iar pasta obtinuta se amesteca bine cu maioneza, cu mustar si zeama de lamiie sau cu unt frecat pina cind se moaie (adaugind si in acest caz mustar si zeama de lamiie dupa gust) si cu putin piper (facultativ).Se intrebuinteaza pentru tartine, sandvisuri.

Ingrediente reteta

  • scrumbii sarate sau afumate 1000 grame
  • maioneza sau unt 200 grame
  • lingurita ceapa rasa fin 1 linguri
  • zeama de lamaie 1 linguri
  • mustar 1 linguri
  • piper 2 grame

pasta din peste sarat sau afumat : 0 comentarii

Nu exista comentarii