Pastrav la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 90

Descriere pastrav la cuptor

Se spala bine pestele si se sterge cu un prosop de hartie. Se condimenteaza dupa preferinta(cu boia sau condiment pentru peste) si se stropeste bine cu zeama de lamaie
Patrunjelul si mararul tocate nu foarte fin, se amesteca cu untul si cu hreanul. Pe o folie mare de aluminiu (in care se va impacheta pestele la final)se pune putin ulei si deasupra o treime din verdeturile preparate mai sus, in burta pestelui alta treime, iar restul deasupra. Se mai stropeste cu zeama de lamaie si se inveleste lejer in folia de aluminiu. Se da la cuptorul preincalzit la 2oo grade timp de 45-55 minute.
Se serveste cu cartofi natur.

Ingrediente reteta

  • pastrav fara cap 1000 grame
  • patrunjel-legatura 1 bucati
  • marar-legatura 1 bucati
  • unt 3 linguri
  • hrean ras 1 linguri
  • ulei 1 linguri
  • lamaie 1 bucati

pastrav la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii