Pastravi umpluti

Detalii

Porti 6
Timp 45

Descriere pastravi umpluti

Pestii se curata , se spala si doi dintre ei se pun la fiert in apa cu putina sare si putin otet.
Cand acestia sunt gata, se scurg bine si se zdrobesc cu furculita sau la robot.
Cepele se curata, se spala si se toaca marunt.
Impreuna cu ciupercile si baconul se pun la calit in putin ulei.
Apoi compozitia obtinuta se amesteca cu pestele fiert, se mai adauga si usturoiul zdrobit,ouale, patrunjelul, sare si piper dupa gust.
Se omogenizeaza bine totul si cu compozitia obtinuta se umplu ceilalti patru pastravi.
Se prind cu scobitori ca sa nu iasa compozitia si se sareaza usor.
Se dau prin faina si se pun la prajit la foc mic.
Se pot pune si la cuptor daca nu se doresc prajiti, cu putina apa,cu felii de lamaie si condimente pentru peste.
Se servesc cu garnitura la alegere sau fara.

Ingrediente reteta

  • pastravi 6 bucati
  • ceapa uscata 2 bucati
  • ciuperci taiate (conserva) 1 bucati
  • bacon 200 grame
  • usturoi (catei) 3 bucati
  • patrunjel tocat 1 linguri
  • oua 2 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • otet 1 linguri
  • faina alba 100 grame

pastravi umpluti : 0 comentarii

Nu exista comentarii