Pate de somon afumat

Detalii

Porti 6
Timp 30

Descriere pate de somon afumat

Se curata somonul de oase si piele. Se toaca marunt cu o furculita. Se face o crema din unt moale si smantana.
Se adauga zeama de lamaie la crema , marar si patrunjel tocat. Se fierb morcovii si se zdrobesc ca o pasta si se adauga peste celelalte ingrediente.

Se aduaga pestele si se amesteca pana se omogenizeaza si iasa o pasta. Puteti folosi mixerul pt a iesi mai fin pateul.

Se poate opta pentru peste neafumat sau conserva.

Ingrediente reteta

  • somon afumat 150 grame
  • unt 50 grame
  • smantana 100 grame
  • marar marunt 1 linguri
  • patrunjel marunt 1 linguri
  • morcov 1 bucati
  • zeama de la o lamaie 1 bucati

pate de somon afumat : 0 comentarii

Nu exista comentarii