Peste a la meuniere

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere peste a la meuniere

Pestele se tavaleste prin faina si se prajeste in unt.Daca este un peste mai mare se taie felii inainte de al praji ,ca sa poata constitui o portie;daca este mic se pregateste intreg.Cand este gata,se pun deasupra bucatele de unt,se stoarce zeama de lamaie,se presara verdeata tocata fin si cu capere.Se serveste cu cartofi fierti.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • sare,piper 10 grame
  • unt 200 grame
  • faina 100 grame
  • lamaie 1 bucati
  • patrunjel verde 1 bucati
  • capere 3 bucati
  • cartofi firti 6 bucati

peste a la meuniere : 2 comentarii

  • iubesc pescuitul la feeder, este incredibil de eficace, de aproape 2 ani folosesc o lanseta feeder crap si pe stilul asta ,... roade ce mai ,atat pe curcatoare cat si pe balti,. deci recomand acest stil!

  • frumos articol dar si scobarul este un peste extraordinar