Peste cu

  • kox
  • 16-06-2010
  • 2951
  • 0

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere peste cu

Puneti la fiert orezul in 250 ml apa cu putina sare, impreuna cu 1 lingura ulei, amestecand sa nu se prinda.
Intr-un castron, amestecati faina cu busuiocul si piper dupa gust. Spalati fileurile de peste, le uscati si le taiati in 2-3 bucati, pe care le treceti prin amestecul pregatit.
Caliti pe ambele parti bucatile de peste in uleiul ramas, incalzit intr-o tigaie inalta cu marginile curbate(teflonata).
Intre timp, curatati si spalati ardeii. Ii taiati in fasii subtiri, dupa care ii adaugati in tigaie, alaturi de peste. Cand ardeii s-au inmuiat, sarati si condimentati dupa gust.

Ingrediente reteta

  • file de peste slab 4 bucati
  • faina alba 2 linguri
  • ardei gras rosu 2 bucati
  • ardei gras galben 2 bucati
  • orez 100 grame
  • ulei 3 linguri
  • busuioc tocat 1 linguri

peste cu : 0 comentarii

Nu exista comentarii