Peste cu cartofi

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere peste cu cartofi

Se spala pestele si se stropeste cu zeama de lamaie. Se curata ceapa si ardeii, se taie cartofii felii, ceapa marunt si ardeii fasii. Se caleste ceapa, se pun cartofii felii si dupa 5 minute si ardeii. Se unge pestele cu mustar, se taie bucati potrivite, se presara cu sare si piper, se adauga peste legume si se lasa sa se inabuse 5 minute, la foc mediu. Se bat ouala cu vinul, sare, piper si boia, se pune totul deasupra pestelui si legumelor si se mai lasa pe fo cateva minute. La final se adauga maslinele si se orneaza cu lamai de lamaie si patrunjel fin taiat.

Ingrediente reteta

  • file de peste marin 800 grame
  • cartofi fierti 800 grame
  • ardei gras 2 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • masline 2 linguri
  • ulei 2 linguri
  • oua 2 bucati
  • mustar 1 linguri
  • vin alb 8 linguri
  • boia 1 linguri
  • felii de lamaie 8 bucati

peste cu cartofi : 0 comentarii

Nu exista comentarii