Peste cu cartofi

Detalii

Porti 2
Timp 40

Descriere peste cu cartofi

Se unge tava cu ulei, se pun 2-3 pesti pe diagonala tavii (pestii inainte se sareaza), se taie cartofii rondele dar nu prea grosi, si se pun in tava de-o parte si de alta a pestilor. Se adauga ulei, cam 200 ml(pana se umple tava aproape de jumate). si se introduc in cuptor, timp de 30-40 minute la foc mic.
Intre timp se face sosul care o sa se puna deasupra, sos care se face cu usturoi pisat, suc de rosii sau bulion diluat, delicat, piper, verdeata.
Inainte cu 5 minute sa se faca cartofii, se adauga sosul peste ei, se mai lasa putin, dupa care se scot si se servesc cat sunt calzi.
Sa aveti pofta!

Ingrediente reteta

  • peste 1000 grame
  • usturoi 6 bucati
  • bulion 300 mililitri
  • cartofi 2000 grame

peste cu cartofi : 0 comentarii

Nu exista comentarii