Peste cu ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere peste cu ciuperci

Fitofagul se portioneaza si se pune intr-un vas de Yena, se adauga sare si 50 ml ulei. Se introduce la cuptor si se lasa cam 20 minute pana devine auriu.Ciupercile se spala bine se taie feliute si se calesc impreuna cu ceapa tocata rondele intr-o cratita cu 50 ml ulei. Se amesteca usor si se lasa sa se caleasca bine. Se adauga laptele si se lasa sa fiarba cca 10 minute. Separat se dizolva faina in apa rece care se adauga treptat amestecand tot timpul. Se amesteca usor si se lasa sa fiarba cca 5 minute. Se ia cratita de pe foc si se adauga zeama de lamaie dupa preferinta. Cand pestele este gata se aseaza pe o farfurie cu salata verde, se adauga 2 bucati de peste, sosul de ciuperci si verdeata.

Ingrediente reteta

  • fitofag 1000 grame
  • ciuperci 300 grame
  • ulei 100 mililitri

peste cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii