Peste cu ciuperci si nuci

Detalii

Porti 6
Timp 120

Descriere peste cu ciuperci si nuci

Mai avem nevoie de o legatura de verdeata,rom,sare si piper dupa gust.
MOD DE PREPARARE:
Se portioneaza ,se sareaza si se pipereaza pestele.Se aseaza in tava,pe un strat de ceapa taiat marunt.Se toarna ulei peste el si se coace la foc mic in cuptor,pe jumatate.
Ciupercile,taiate fasii,se amesteca cu bulion,vin,rom,sare,piper,verdeata,si putina supa sau apa.Se pun la fiert si apoi se toarna deasupra pestelui,apoi se va continua coacerea.Tot acum se va adauga si miezul de nuca taiat in bucati mari.
Se consuma rece,cu paine sau mamaliga.

Ingrediente reteta

  • PESTE (FARA CAP) 750 grame
  • CIUPERCI PROASPETE 500 grame
  • ULEI 125 mililitri
  • FAINA 25 grame
  • PASTA DE BULION 50 grame
  • CEAPA 75 grame
  • VIN 50 mililitri
  • MIEZ DE NUCA 50 grame

peste cu ciuperci si nuci : 1 comentarii

  • nu pot sa cred ca nu exista nici un comentariu la acest articol! oare chiar nici un pescar de pe site-ul asta nu este de acord cu tine?
    eu abia acum am citit reportajul si pot sa spun ca mi-a placut f. mult. te felicit si itzi multzumesc pt informatziile utile de care am beneficiat din acest articol.
    sunt de acord cu tine in ceea ce priveste realul pericol in care se afla delta dunarii si nu numai aceasta ci cam tot fondul piscicol din romania. ar trebui sa luam atitudine, dar cum?
    nota 10.