Peste cu conopida

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere peste cu conopida

Pestele se taie in felii de aproximativ 2 cm, care se dau prin faina si se rumenesc in ulei. Conopida se fierbe bine in apa sarata, se scurge si se desparte in buchete.
Vasul termorezistent se unge cu o lingura de ulei (din cel in care s-a prajit pestele), apoi se asaza conopida si pestele in straturi alternative.
Ultimul strat, cel de conopida, se va stropi cu amestecul de smantana, galbenus de ou si uleiul ramas; se presara cu cascaval ras si se da la cuptor pana se rumeneste.
Se garniseste cu orez.

Ingrediente reteta

  • peste oceanic congelat 500 grame
  • faina 2 linguri
  • conopida 1000 grame
  • smantana 200 mililitri
  • galbenus 1 bucati
  • cascaval ras 50 grame

peste cu conopida : 0 comentarii

Nu exista comentarii