Peste cu zahar ars

Detalii

Porti 1
Timp 30

Descriere peste cu zahar ars

Taiati pestele cuburi si-l prajiti in tigaie cu 2 linguri de ulei si amestecati usor cu o lingura de lemn fara sa se zdrobeasca prea tare. Scoateti pestele intr-un castron. In tigaie puneti zaharul, pana se caramelizeaza si aruncati peste el bulionul diluat cu 3-4 linguri de apa calda si zeama de lamaie. Daca este cazul se mai completeaza cu apa calda pentru a facilita omogenizarea. Cand incepe sa fiarba se pune o jumatate de lingurita de amidon alimentar diluat cu o lingura de apa calda si se amesteca repede pentru omogenizare, deasupra flacarii. Sosul se toarna fierbinte peste peste si se lasa acoperit 3-4 minute apoi se poate servi.

Ingrediente reteta

  • peste alb 200 grame
  • zahar 100 grame
  • suc de rosii 50 mililitri
  • ulei 2 linguri
  • suc de lamaie 1 linguri

peste cu zahar ars : 0 comentarii

Nu exista comentarii