Peste fiert cu legume

Detalii

Porti 5
Timp 20

Descriere peste fiert cu legume

Se pune apa intr-un vas in care se adauga uleiul si sarea , cartofii curatati si taiati in doua , ceapa curatat si taiata in doua , pastarnacul si patrunjelul curatat si taiat in lung in patru ca si morcovul . Se lasa la fiert si dupa ce au fiert legumele se pune pestele curatat de solzi si intestine . se poate folosi toate speciile de peste odata sau numai una . Dupa ce au fiert si pestii se scot pe un platou toate ingredientel , se aranjeaza dupa cum vrem . Se serveste cald cu mamaliguta calda si cu mujdei de usturoi sau lamaie . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • Salau , caras , somn si alte specii 1000 grame
  • ceapa potrivta 3 bucati
  • morcov 2 bucati
  • patrujel radacina 2 bucati
  • Pastarnac radacina 1 bucati
  • Lingura sare 2 bucati
  • Lingura ulei 2 bucati
  • Cartofi potriviti 6 bucati

peste fiert cu legume : 0 comentarii

Nu exista comentarii