Peste umplut in folie de aluminiu

Detalii

Porti 4
Timp 80

Descriere peste umplut in folie de aluminiu

Pestele se curata se eviscereaza si se sareaza si sa da la rece 30 min.

Legumele (rosiile, ceapa, ardei-ul si ciupercile) se spala si se taie marunt, cubulete si rondele apoi se calesc in 2-3 linguri de ulei. Acestea vor fi umplutura pestelui.

Se pune pestele(cate o bucata) pe o folie de aluminiu se condimenteaza interior si exterior.

Se umple pestele cu umplutura se adauga o foaie de dafin si putin vin, se unge pestele si apoi se inveleste in folie si se pune intr-o tava.

Se da la cuptor pentru 45 de min. Inainte cu 10 min de a fi gata se dezveleste si se mai stropeste cu vin din 3 in 3 min cate putin.

Se serveste cu lamaie.

Ingrediente reteta

  • pests slab (stiuca, pastrav, salau,...) 4 bucati
  • rosii 2 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • ardei gras rosu 1 bucati
  • ciuperci 200 grame
  • ulei 100 mililitri
  • vin alb sau rosu 100 mililitri
  • dafin 4 bucati
  • unt 50 grame
  • condimente de peste la alegere 1 bucati

peste umplut in folie de aluminiu : 4 comentarii

  • stra , ce sonar ti-ai cumparat si la ce pret ,multumesc ,vreau sa cumpar si eu unul nu prea scump dar sa ma pot folosi de el mai ales la dunare ?

  • astea chiar sint informatii bune pepy!

  • multumescmult, tocmai ce mi-am cumparat un sonar pe care il voi incerca tinand cont si de aceste sfaturi.

  • multumescmult, tocmai ce mi-am cumparat un sonar pe care il voi incerca tinand cont si de aceste sfaturi.