porumb fermenat mod de preparare

Nade si momeli
Share
As dori detalii despre modul de preparare al porumbului fermantat. Am inteles ca in acesta stare porumbul este foarte cautat de crap in special, ca atare as dori sa aflu si metodele

voastre de formentare ale porumbului.
Am inteles ca procesul de fermantare al porumbului nu este unul foarte complicat, insa modul de realiazare, timpul de fermentare, ingredientele adaugate etc, pot face diferenta.
Cine a folosit porumb fermant poate ma ajuta cu ceva idei.

porumb fermenat mod de preparare : 7 comentarii

  • hai sa mai incercam

  • tot pt reclame ascunse

  • lasa-l la muiat cu apa de o palma peste nivelul porumbului cateva zile. sa ai grija sa completezi cu apa sa nu ramana porumbul peste nivelul apei. dupa ce s-a muiat punel la fiert o juma de ora si lasa-l din nou cateva zile sa traga apa intr-o oala cu capac. eventual dupa fierbere adauga in apa si o 100g de zahar la kilogramul de boabe. cei mai buni aditivi pe care i-am folosit la porumb au fost nash sweetcorn extract (25ml/kg) si aroma de scopex, tot de la nash (5ml/kg).

  • nu sariti pe el asa, ce n-are voie omu"sa greseasca un pic?sintem la scoala si sint singurul care nu stie?mai bine ceva util decit bataie de joc

  • :))))))))))))

  • incearca sa scrii "fermentat"

  • le fierbi putin dupa care le inchizi intr-o galeata si le lasi asa pina fermenteaza .asta-i tot