Rosii cu peste

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere rosii cu peste

Se aleg rosii de aceeasi marime, se taie capacele, se scobesc cu o lingurita de scobit si se aseaza cu gura in jos ca sa se scurga.Pestele se curata, se fierbe in apa cu sare si se lasa sa se raceasca, se dezoseaza si se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa, ce a fost tocata si calita in ulei si se mai calesc impreuna cateva minute in restul de ulei.Se lasa sa se raceasca, se adauga ouale fierte si tocate marunt, tarhonul oparit si tocat si patrunjelul verde tocat marunt.Se potriveste gustul de sare, se adauga maioneza si se amesteca bine compozitia.Se umplu rosiile si se decoreaza cu putina verdeata pe deasupra.

Ingrediente reteta

  • peste alb 600 grame
  • rosii 10 bucati
  • oua 2 bucati
  • maioneza 500 grame

rosii cu peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii