Rosii umplute cu peste in ulei

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere rosii umplute cu peste in ulei

se aleg rosii tari. se taie un capac se scobesc se presara cu sare si piper si se stropesc cu putin otet. se aseaza pe o farfurie cu gura in jos tinandule asa ceva timp sa se scurga. cu furculita se sfarama pestele intrun castron , se adauga maioneza din galbenus, ulei, zeama de lamaie si sare. se freaca totul bine impreuna apoi cu aceasta pasta se umplu rosiile care apoi se aseaza pe o farfurie cu patrunjel imprejur.

Ingrediente reteta

  • rosii 12 bucati
  • conserva peste in ulei 1 bucati
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • otet 1 linguri
  • patrunjel verde 5 grame
  • galbenus 1 bucati
  • ulei 50 grame
  • zeama lamaie 1 linguri

rosii umplute cu peste in ulei : 0 comentarii

Nu exista comentarii