Rosii umplute cu sardele

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere rosii umplute cu sardele

Se desface cutia cu sardele, se indeparteaza osul si se preseaza cu dosul lingurii pana se fac ca o pasta. Se inmoaie 2 feli de paine in apa, se scurge si se da prin sita. Ceapa se toaca si se pune intr-o tigaie cu ulei, pe foc mic, sa se inmoaie bine. Usturoiul si verdeata se toaca marunt. Se amesteca totul intr-un castron cu pasta de rosii, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile care au fost scobite si se presara putin pezmet, se stropesc cu ulei si se introduc la cuptor la foc potrivit.

Ingrediente reteta

  • rosii 10 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • catei usturoi 2 bucati
  • patrunjel verde 5 grame
  • marar verde 5 grame
  • paine 200 grame
  • sardele-conserva 1 bucati
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • ulei 100 mililitri
  • pezmet 1 linguri
  • pasta de rosii 1 linguri

rosii umplute cu sardele : 2 comentarii

  • :)))))))))

  • ciorapul e musai de dama sau e bun si ala cu soacra cu tot?