Rulou de peste cu spanac

Detalii

Porti 6
Timp 80

Descriere rulou de peste cu spanac

Va propun una din preferatele mele culinare, foarte delicioasa.

Ai nevoie de cateva file-uri de peste cat mai mari ca sa le poti rula, eu folosesc stiuca, sau salau mare. Se spala file-urile si se sareaza.

Se curata legumele si se taie marunt (morcovi si ceapa). Telina se rade pe rezatoarea mare.
Se inabusa putin in apa cu ulei pt 15 min.

Dupa ce s-au racit amestecul i-l strecori si adaugi 3 oua sare si piper. Din 2 oua faci o omleta cu putina faina sare si piper.

Intinzi apoi pestele il garniseste (pui un strat) cu amestecul de legume, apoi un strat de omleta. si cateva picaturi de ulei.

Rulezi pestele il legi cu sfoara sau il prinzi cu scobitori ca sa nu se desfaca.

Asezi bucatile intr-o tava cu putin ulei si apa si dai la cuptor. Stropesti din cand in cand cu sos-ul din tava pana cand peste este facut

Poti servi cu diverse garnituri, dar nu e necesar.

Pofta mare.

Ingrediente reteta

  • peste file mare 4 bucati
  • oua 5 bucati
  • spanac 400 grame
  • faina 2 linguri
  • morcovi 5 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • telina 1 bucati
  • ulei 200 mililitri

rulou de peste cu spanac : 0 comentarii

Nu exista comentarii