Salata delta dunarii

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere salata delta dunarii

Castravetii curatati de coaja se taie rondele, se sareaza, apoi se storc de suc. Rosiile, ardeii curatati de cotor si seminte, cartofii fierti si curatati de coaja, pestele afumat se taie felii. Ceapa, taiata marunt, se amesteca cu cealalte, legume, sare , piper, ulei, otet, apoi se aseaza pe un platou sau salatiera. Se garniseste cu felii de ou fiert, masline fara sâmburi, verdeata taiata marunt si crevete sau cozile de raci fierte cu sare. Pofta Buna!

Ingrediente reteta

  • peste file afumat 150 grame
  • cartofi 300 grame
  • castraveti verzi 200 grame
  • ceapa verde fire 6 bucati
  • masline 150 grame
  • ardei gras rosu 200 grame
  • ulei 3 linguri
  • otet 1 linguri
  • oua fierte tari 3 bucati
  • verdeata o legatura 1 bucati
  • crevete una cutie 1 bucati
  • Sau cozi de raci 24 bucati
  • sare piper dupa gust 1 bucati

salata delta dunarii : 0 comentarii

Nu exista comentarii