Salata de peste afumat

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere salata de peste afumat

Se curata cartofii si se fierb sau se coc la cuptor. Se curata de coaja si se taie cubulete.
Porumbul se stoarce. Telina se fierbe impreuna cu morcovii(cei ce doresc legumele nefierte le vor rade pe razatoare dar apoi se vor stoarce). Dupa fierbere se taie cubulete.
Castravetii se taie cubulete mici si se storc.
Pestele se curata de piele si de oase, apoi se taie bucatele mici sau medii.
Toate ingredientele se pun intr-un vas si la final se adauga maioneza(poate fi si din comert dar de preferat sa fie facuta in casa) si se amesteca bine toate ingredientele.
Se condimenteza dupa gust cu sare si piper.

Ingrediente reteta

  • peste afumat 250 grame
  • cartofi 500 grame
  • morcovi 200 grame
  • porumb dulce 200 grame
  • telina 50 grame
  • maioneza 3 linguri

salata de peste afumat : 0 comentarii

Nu exista comentarii