Salau delicios,la cuptor

Detalii

Porti 6
Timp 80

Descriere salau delicios,la cuptor

Se fierbe salaul si se lasa sa se raceasca putin, se scoate, se curata de piele, se scoate toata sira spinarii si toate oasele. Fileurile astfel rezultate se pun pe o farfurie. Se prepara un sos din 30gr unt si 35gr faina, se stinge cu zeama obtinuta la fierberea pestelui. Se adauga sare si piper dupa gust si putin suc de lamâie. Într-o tava unsa cu unt se toarna un strat subtire de sos alb,se aseaza un strat de cartofi fierti taiati rondele, pe margine se pun felii de ou si ciuperci inabusite in putin unt, iar la mijloc fileurile de salau. Se stropeste pestele cu suc de lamâie, se pune sare si piper dupa gust. Se toarna si restul de sos ca sa fie acoperita toata suprafata. Apoi se presara parmezanul deasupra, smântîna si restul de unt taiat bucatele. Se da la cuptor la temperatura moderata. Se serveste cald cu un vin alb demisec.

Ingrediente reteta

  • salau 1000 grame
  • cartofi 750 grame
  • ciuperci 200 grame
  • oua 2 bucati
  • unt 150 grame
  • smântâna 100 grame
  • parmezan 100 grame
  • faina 50 grame
  • lapte 200 mililitri
  • sare piper dupa gust 1 bucati

salau delicios,la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii