Saramura de biban

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere saramura de biban

Se curata bibanul,se taie pe burta se scot intestinele,se spala bine sub un jet mic de apa,dupa care se stergr cu un prosopuscat.
Sarea se pune pe o farfurie ,si se tavaleste pestele prin sare dupa care se pune gratarul incins,frigind ambele parti.Intr-o tava se pune ardeiul,ceapa,usturoiul, piperul si uleiul,dupa care se pun la fiert
Pestele fript se aseaza intava cu sosulformat dupa care se mai da in clocot,cu foc mic inca 5 minute.
Se serveste pe un platou,sau o farfurie,cu ardei iute si cu leustean maruntit.

Ingrediente reteta

  • biban 1000 grame
  • ardei colorat 150 grame
  • ceapa 60 grame
  • ardei iute 1 bucati
  • leustean 2 bucati
  • rosii 150 grame
  • usturoi (catei ) 4 bucati
  • sare 50 grame
  • piper 4 grame
  • ulei 40 mililitri
  • ulei 40 mililitri

saramura de biban : 0 comentarii

Nu exista comentarii