Saramura de crap

Detalii

Porti 5
Timp 60

Descriere saramura de crap

1kg crap, sare, usturoi, ardei iute, patrunjel, 3 rosii, 3 ardei capia

Se curata pestele, se spala si se despica pe spate in mai multe locuri.
Se sareaza bine si se lasa sa stea
asa 40 min.
Se pune apoi pe gratar pe care in prealabil s-a presarat sare impreuna cu rosiile si ardeii capia. Se pot pune si pe deasupra cateva rosii.
Se frige pestele pe toate partile. Cand este fript, pestele se pune intr-o farfurie, iar deasupra lui se pun rosiile fripte taiate felii si ardeii capia curatati.

Se face un mujdei de usturoi cu apa calduta si se pune peste peste.
Se presara patrunjel tocat si se serveste cu mamaliguta calda.

Ingrediente reteta

  • crap 2 bucati

saramura de crap : 1 comentarii

  • foarte interesant dar toamna ce ar trebui sa folosesti si mai ales pe vant merci