Saramura de peste

Detalii

Porti 5
Timp 80

Descriere saramura de peste

Pentru prepararea saramuri aveti nevoie de peste acesta e bine sa fie mai multe feluri (si slab si gras) apoi se curata pestele se portioneza si se pune la copt. Dupa ce se curata legumele acestea se pun in 4-5l apa in care se pune ulei,otetul. Usturoiul se face asta si se adauga peste. Se mai adauga patrunjelul (jumatate tocat) si bulionul. Se firb cam 40 min. Dupa fierbere se adauga pestele copt , sare si patrunjelul ramae. Se mai lasa la fiert cam 7 min.

Ingrediente reteta

  • peste 2000 grame
  • ardei gras 5 bucati
  • rosii 3 bucati
  • usturoi 1 bucati
  • ulei 100 mililitri
  • otet 50 mililitri
  • bulion 150 grame
  • patrunjel 1 bucati

saramura de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii