Sos cu somon
- marupescaru
- 11-04-2010
- 1694
- 0
Detalii
Porti | 2 |
Timp | 30 |
Descriere sos cu somon
Dupa ce ati pus pastele in apa ocupati-va de peste. Curatati-l si spalati-l bine, eventual pentru a inlatura excesul de sare. Puneti-l la prajit pana se rumeneste, cam 10 min.
In uleiul ramas de la prajit puneti smantana, lasati putin pe foc, adaugati busuioc verde tocat si stingeti focul.
Asezati pe farfurie pastele, pestele deasupra si turnati sosul de smantana. Decorati cu busuioc verde si serviti.
In uleiul ramas de la prajit puneti smantana, lasati putin pe foc, adaugati busuioc verde tocat si stingeti focul.
Asezati pe farfurie pastele, pestele deasupra si turnati sosul de smantana. Decorati cu busuioc verde si serviti.
Ingrediente reteta
-
somon 2 bucati
-
smantana 100 grame
-
paste 500 grame
sos cu somon : 0 comentarii