Stiuca infoliata.

Detalii

Porti 6
Timp 1

Descriere stiuca infoliata.

AM INTINS FOLIA DE STANIOL PESTE TOATA SUPRAFATA TAVI, UNDE AN PUS TOATE INGRIEDIENTELE MAI SUS MENTIONATE,MAI PUTIN APA SI VINUL. AM IMPACHETAT IN FOLIE STIUCA, CAT DE ERMETIC AM PUTUT, SA NU SE PIARDA AROMELE,SI APOI AM PUS APAN TAVA. AM ADT CUPTORUL LA FOC MIC,SI DUPA O LUMATATE DE ORA AM TURNAT VIN IN TAVA. AM LASAT INCA UN SFERT DE ORA ,APOI AM SCOS TAVA , LASIND SA SE RACEASCA LA TEMPERATURA MEDIULUI AMBIANT, DUPA CARE AM DESPACHETAT PESTELE, SI AM DAT INCA ODAT LA CUPTOR ,PINA S-A RUMENIT DUPA PLACEREA MEA,IN TAVA FIIND INCA APA SI VINLU, CARE FAC CA CARNEA SA FIE MOALE ,NU PRAJITA TARE. AM ASEZAT APOI PE UN PLATOU,UNDE AM PUS O LAMAIE SA FIE SERVITA DUPA GUSTUL FIECARUIA . VA SPUN POFTA BUNA !

Ingrediente reteta

  • STIUCA 2 bucati
  • PIPER 1 grame
  • SARE 2 grame
  • BOIA DULCE 2 grame
  • FOI DAFIN 5 bucati
  • CATEI DE USTUROI 5 bucati
  • APA PLATA 400 mililitri
  • VIN ROSU 100 mililitri
  • ULEI 50 grame

stiuca infoliata. : 1 comentarii

  • ai prins?
    eu o incerc maine si va tin la curent