Stiuca umpluta

Detalii

Porti 4
Timp 50

Descriere stiuca umpluta

stiuca umpluta : stiucile se curata de solzi, intestine. este indicat sa se taie capul si pe acolo sa se execute toata operatiunea, da eu nu pot asa ca o tai pe burta, scoti toata carnea pestelui cu oase cu tot pana ramane pielea "goala", alegi oasele cat se poate si dai de doua ori carnea stiucii la masina de tocat (daca raman oase mici sa le zdrobesti). amestecul obtinut il amesteci cu o ceapa foarte mica tocata marunt, 2-3 felii de franzele alba inmuiate in lapte , stoarse bine, o mana de ciuperci(daca vrei), marar tocat marunt(eu pun multisor), sare, piper si vreo 5 oua.

Bagi compozitia asta la robotzel sa se amestece bine si umpli pielea stiucii, o cosi unde ai taiat-o...., pui pestele intr-o tava, torni peste el ulei si suc de rosii pana il acopera. o sa-ti mai ramana compozitie de peste, eu fac chiftelutze mici , rotunde si le bag la cuptor in aceeasi tava sau le prajesc in unt.

Asa, bagi la cuptor la foc potrivit si lasi cam o ora pana se rumeneste pestele. se serveste rece ca aperitiv taiata rondele.

Ingrediente reteta

  • stiuca peste 1,5 kg 2 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • 2-3 felii franzela 3 bucati
  • ciuperci 100 grame
  • marar 1 bucati
  • sare piper dupa gust 1 linguri
  • oua 5 bucati

stiuca umpluta : 0 comentarii

Nu exista comentarii