Stiuca umpluta

Detalii

Porti 6
Timp 50

Descriere stiuca umpluta

ingrediente:

1 kg. stiuca,
o felie piine alba,
1/2 pahar ulei,
2 oua,
patrunjel verde,
1 buc. morcov,
1 buc. ceapa,
4 buc. cartofi de marime potrivita,
2 litri apa
mod de preparare:

Se curata stiuca, se scoate cu atentie pielea, se spala, se freaca
usor cu sare si se pune deoparte. Carnea se ia de pe oase, se trece
prin masina de tocat impreuna cu miez de piine alba, muiat in lapte
si stors. Umplutura se freaca cu ulei, se adauga 2 oua, patrunjel
verde tocat marunt, piper si sare. Pielea se stoarce bine, apoi se
umple cu umplutura si se da forma de stiuca. Se coase si se pune la
fiert in apa putin sarata, impreuna cu zarzavat, cartofi si oasele de
peste. Cind pestele este gata, se pune pe platou, se toarna pe
deasupra zeama strecurata si se garniseste cu cartofi si morcovi
fierti in zeama. Mod de servire Se serveste rece cu lamiie sau calda
cu unt proaspat sau cu sos de rosii.

Ingrediente reteta

  • stiuca umpluta 1000 grame

stiuca umpluta : 0 comentarii

Nu exista comentarii