Tocana de crap

Detalii

Porti 3
Timp 30

Descriere tocana de crap

se curata spalam zvantam si dam un praf de sare.ceapa o tocam marunt si o calim cu ulei. stingem cu bulionul cu apa adaugam si boiaiaua sare si piper.asezam bucatile de peste in sos si fierbem cu capac cam 20 minute.inainte de a o lua de pe foc adaugam smantana si mai lasam sa dea in colocot.

Ingrediente reteta

  • smantana 200 grame
  • crap 2000 grame
  • ceapa 500 grame
  • ulei 150 mililitri
  • bulion de rosii 100 grame
  • boia dulce 10 grame
  • sare ,piper 10 grame

tocana de crap : 18 comentarii

  • da ma este un articol f reusit ...nu toi sunt destepti ca voi aia care va da ti rotunzi pe site.....sunte ti pescarii p...li

  • ms de sfat, sa vad ce pregatesc pt luna aceasta...

  • @roky ignora "sfaturile" ,continua ca o zici bine!cite o data si eu sunt circotasi..macar am bunul simt si i mi cer scuze.."meseriasii" sa se abtina!(im i place sa pescuiesc la salau.e pestele ,preferat.)(pesc numai in dunare.)

  • bai baboier bine ca te dai tu destept.sau mai vazut pescari grozavi al de tine

  • este permisa, poate ai citit gresit

  • felicitari pentru articol!
    am citit din monotorul oficial,ca este interzis folosirea ancorei la pescuitul cu pestisor viu.
    poate,ca nu am inteles bine,voi ce stit despre asta?
    fir intins!

  • pluta de ajuta sa tii momeala deasupra vegetatiei si a structurilor submerse...astfel eviti agatatorile, si numai esti nevoit sa dai cu plumb ,,la sacrificiu''

  • frate nu stiu cine ar mai folosi pluta,cand observ ca mai toata lumea fuge de a se uita la pluta si foloseste pescuitul la lanseta in general,e vorba de comoditate cred,oricum misto articol,bafta,tine-o tot asa

  • un articol foarte frumos!
    bravo !

  • mi e mi a placut articolul !